Me gusta

domingo, 19 de abril de 2015

CREMA CATALANA



Hola de nou!!!

Aquesta setmana no hem parat per aquí, així que atenció a la SUPER senzilla recepta.

És molt semblant a la crema pastissera que podeu trobar a REBOSTERIA DE FULL.

Ingredients:


-6 rovells d'ou
-120g de sucre
-1 litre de llet sencera
-40g de midó (maizena)
-la pell d'una llimona
-1 branca de canyella
-sucre per cremar

Preparació:


1- Possarem la llet amb els aromes ( canyella i pell de llimona) i el sucre, al foc en un cassó. Quan arrenqui el bull retirarem del foc i el cubrirem amb paper film durant uns 20 minuts.
2- En un bol possem els rovells, 250ml de llet i per últim el midó. Aconseguirem una "papilla".
3- Colarem la nostra papilla" al cassó amb la llet aromatitzada. (Previament haurem retirat la pell de llimona i la branca de canyella).
4- Seguirem al foc la nostra mescla sense deixar de remenar amb unes barilles. Quan veiguem que comença a espessir al gust retirarem i ho refredarem en una gastronom (safata de plàstic  o d'acer).
5- A punt per servir, possarem la crema en els recipients de fang típics. Sucre per sobre i amb un cremador caramelitzarem el sucre.

Ja la tenim llesta!





No hay comentarios:

Publicar un comentario