Me gusta

domingo, 5 de abril de 2015

FIDEUÀ DE RAP AMB GAMBES.

Amb aquest caloret, sempre ve de gust una bona fideuà amb gust mariner com la que hos mostrem en aquest post.



INGREDIENTS:

320g de fideus.
1 Cua de rap.
200g de gambes pelades.
1l de fumet de peix.
2 Tomàquets ratllats.
1 Ceba de figueres.
1 All.
100g de pesols.
1 Manat de julivert.
Safrà
Pebre vermell dolç.
Oli d'oliva.
Sal.

PREPARACIÓ:

1- Picar la ceba i l'all a "Brunoise" (Dauets molt petits) i reservar.
2- Tallar la cua de rap en dos filets amb la finalitat de poder treure l'espina central i a continuació fer daus petits dels dos filets.
3- Enrosim els fideus a la paella amb tres cullerades soperes d'oli i quan siguin rossos reservem.
4- A la mateixa paella afegirem un raig d'oli i  afegirem els daus de rap que anteriorment hem tallat  i les gambes pelades. Un cop estigui tot  cuit ho reservem.
5- A continuació tirarem la ceba amb l'all fins que quedi tot ben sofregit, seguidament incorporarem el julivert picat i a continuació una culleradeta de pebre vermell dolç i el safrà.
6- Quant ja tinguem un bon sofregit afegim el tomaquet ratllat i el peix que teniem reservat amb el suquet que el mateix peix hagi deixat al plat.
7- Ara és el moment de afegir els fideus i deixarlos coure 5 minuts.
8- En un cassó tindrem el fumet de peix fins que arrenqui el bull.
9- Cobrim la fideuà amb el fumet i poc a poc nem afegint més fumet i uns quants pèsols.
10- Ho deixem 8 minuts i mentres tant preescalfarem el forn a 200ºC.
11- Finalment ficarem la fideuà dins del forn 2 minuts més per acabar la cocció dels fideus i ens fagi una mica de crosta i ens quedi la forma tant caracteristica dels fideus cap amunt.

BON PROFIT!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario