INGREDIENTS (Per 4 persones):
4 Cuixes de pollastre dessossades.
8 Talls de pernil ibèric.
Encenalls de formatge parmesà al gust.
4 Patates.
1 Ceba.
1 Copa de vi blanc.
1 Raig d'Oli.
Pebre negre mòlt.
Orenga.
Julivert picat.
Sal.
ALTRES:
Fil de lligar.
PREPARACIÓ:
1- Salpebrem les cuixes de pollastre i les farcim amb el pernil i el formatge.
2- Enrotllem les cuixes i les lliguem amb el fil de lligar fins que siguin ben sellades.
3- Tallem la ceba a juliana i l'escampem a una safata de forn.
4- Posem els rotllets dins la safata de forn i afegim la copa de vi blanc amb el raig d'oli.
5- Tot seguit amb el forn preescalfat a 200ºC incorporem la safata.
6- Mentres es va sellant el pollastre, tallarem les patates ( La caracteristica de les patates provençals és la forma, com si d'un tall de meló es tractes)
7- Les enbadurnem amb: oli, orenga, pebre negre, julivert i sal.
8- Quan el pollastre porti 30 - 40 minuts (Depenent del forn) afegirem les patates i continuarem la cocció 30 minuts més.
9- A l'hora de servir, retirar el fil de les cuixes, i servir amb 4 o 5 patates i una mica de salseta per sobre.
Que millor que maridar-ho amb una bona copeta de vi blanc tal com un Gessamí de Gramona.
No hay comentarios:
Publicar un comentario