INGREDIENTS (Per a 4 persones)
400 g d'arròs
1 ceba
40 g de mantega
30 g de formatge de parma
200 g de mezclum de bolets ja hidratats (Poden ser congelats)
4 talls de pernil
Brou vegetal
Oli
Sal
PROCEDIMENT:
1- En una cassola saltejem el mezclum de bolets amb 20 g de mantega i un cop cuits els reservem.
2- Afegim la ceba a la cassola i la deixem enrrossir i un cop rossa afegim l'arròs i els bolets.
3- Amb el forn a 200ºC, introduim els talls de pernil tapats amb paper de forn, fins que veiem que està cruixent. (Hem de vigilar que no ens passem i el pernil es trenqui o es cremi).
4- Escalfem el brou vegetal fins que comenci a bullir i un cop arrenqui el bull ja el podem anar afegint poc a poc dins del rissotto. (El brou s'ha d'afegir de mica en mica, tirarem una quantitat fins que veiem que l'arròs l'absorbeix i així fins acabar amb la cocció de l'arròs).
5- Un cop la cocció estigui feta salprebrarem al gust, afegirem el formatge de parma i els 20g sobrants de mantega per conseguir una textura cremosa, amb aquest últim pas aconseguirem la textura típica del rissotto.
6- Per decorar el nostre plat el servirem acompanyat d'unes virutes de formatge de parma i els talls de pernil.
I COM DIRIA UN BON ITALIA
Que bo!!!
ResponderEliminarGracies!!
ResponderEliminar