Me gusta

domingo, 26 de abril de 2015

RISSOTTO DE BOLETS I PERNIL

Aqui teniu un plat molt típic d'Italia però que cada cop s'està introduint més en la nostra gostronomia.

INGREDIENTS (Per a 4 persones)


400 g d'arròs 
1 ceba 
40 g de mantega
30 g de formatge de parma
200 g de mezclum de bolets ja hidratats (Poden ser congelats)
4 talls de pernil
Brou vegetal
Oli
Sal

PROCEDIMENT:


1- En una cassola saltejem el mezclum de bolets amb 20 g de mantega i un cop cuits els reservem.
2- Afegim la ceba a la cassola i la deixem enrrossir i un cop rossa afegim l'arròs i els bolets.
3- Amb el forn a 200ºC, introduim els talls de pernil tapats amb paper de forn, fins que veiem que està cruixent. (Hem de vigilar que no ens passem i el pernil es trenqui o es cremi).
4- Escalfem el brou vegetal fins que comenci a bullir i un cop arrenqui el bull ja el podem anar afegint poc a poc dins del rissotto. (El brou s'ha d'afegir de mica en mica, tirarem una quantitat fins que veiem que l'arròs l'absorbeix i així fins acabar amb la cocció de l'arròs).
5- Un cop la cocció estigui feta salprebrarem al gust, afegirem el formatge de parma i els 20g sobrants de mantega per conseguir una textura cremosa, amb aquest últim pas aconseguirem la textura típica del rissotto.
6- Per decorar  el nostre plat el servirem acompanyat d'unes virutes de formatge de parma i els talls de pernil.

I COM  DIRIA UN BON ITALIA
BUON RISULTATO!!!


2 comentarios: